DVD Persen – Kwaliteit tegen een betaalbare prijs!

dvdpersenVoor het Persen van een eigen DVD bent u bij de CD Perserij op het juiste adres. Doordat wij de DVD productie in eigen beheer hebben zijn wij in staat om een snelle, voordelige DVD Productie te leveren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Offerte of informatie over DVD Persen:

Indien u vandaag belt met de CD perserij kunnen wij u geheel vrijblijvend een offerte maken voor het persen van uw eigen DVD. Een van onze medewerkers kan u indien u vragen heeft over het DVD persen alle vragen beantwoorden en aan de hand van uw persoonlijke wensen geheel vrijblijvend een offerte samenstellen. Tevens kunt u bij de DVD Perserij terecht voor een DVD Hoes (verpakking + drukwerk) indien gewenst regelen wij alles wat met het drukwerk van uw DVD te maken heeft zoals de opmaak van de dvd hoes tot en met de opdruk van het fullcolour DVD label dat wij d.m.v een zeefdruk aanbrengen.

Bel daarom vandaag nog met de CD Perserij en laat u de uitgebreide mogelijkheden rondom het persen van een eigen DVD uitleggen. Tel. 0495-56 41 45, indien u liever een e-mail stuurt dan kunt u mailen naar info@cdfabriek.nl