De CD Perserij – cd persen binnen 24 uur

De CD Perserij –  specialist cd persen binnen 24 uur

De CD Perserij is specialist op het gebied cd en dvd vervaardiging. Voor het branden of persen van uw dvd rom  cd rom bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Wij verzorgen een dvd cd-persing en maken daarbij gebruik van onze eigen cd fabriek. We zorgen altijd de complete begeleiding bij het vervaardigen van een cd dvd productie. De CD Perserij staat voor alleen de allerbeste kwaliteit en wij zijn altijd in staat om uw order zeer snel te leveren. Ook verzorgen het drukwerk dat nodig is om een cd of dvd compleet te presenteren. Want wat is een cd productie of dvd productie zonder een gedrukt super hoesje en fullcolour of fotodruk label?

25 jaar toon aangevend de CD Perserij
We hebben op het gebied van het cd persen of dvd persen meer dan 25 jaar ervaring. Onze service verlenen wij aan veel grote bedrijven, maar ook zeer bekende artiesten. Omdat wij grote aantallen cd’s persen, zijn de prijzen zeer laag. Ook doen wij graag de kleinere opdrachten, vanaf 25 stuks al met fullcolour drukwerk. Met een eigen koerier zijn wij binnen 24 uur op de plaats !

Persen van cd’s en dvd’s bij de CD Perserij
Heeft u maar enkele cd’s of dvd’s nodig , dan is het slimmer om de cd te laten branden bij ons. Ook binnen 24 uur. Uw cd productie of dvd productie compleet voorzien van een thermische fullcolour of foto  opdruk inclusief  en een super cd dvd de hoes. De mogelijkheden bij  CD Perserij zijn eindeloos.

Cd persen?  Kies voor 25 jaar ervaring !

  • Eigen cd perserij voor cd en dvd persen.
  • Specialist is de klein aantallen complet met drukwerk.
  • U product inclusief een barcode en bestelnummer voor distributie en legal download
  • Wij staan garant voor kwaliteit en service.
  • Elke week de beste aanbiedingen.
  • Wij begeleiden u van a tot z
    Benieuwd? mail:  info@musicgroup.nl

Leuke links:
www.platenmaatschappij.nl
www.muziekbusiness.nl