cd-productie

Snelle en perfecte levering van een CD Productie

CD Fabriek BV is bij uitstek de ideale partner als het gaat om maatwerk CD producties en biedt u dan ook een zeer uitgebreid pakket aan mogelijkheden en diensten. Wij bieden o.a. een breed scala aan mogelijkheden in CD Persen via onze eigen CD Perserij maar ook op het gebied van CD of DVD dupliceren kunnen wij een gevarieerd aanbod brengen in de mogelijkheden.

Door onze eigen CD perserij in Nederland (en niet in bijvoorbeeld voormalige Oostbloklanden zoals in Polen) zijn wij in staat om uw CD Productie te leveren naar uw persoonlijke wensen en staan wij garant voor o.a.:

  • Een snelle levering
  • Uitstekende kwaliteit
  • Maatwerk drukwerk van de CD of DVD Hoes
  • Voordelige prijzen

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het produceren en leveren van een eigen CD of DVD maar ook bieden wij het produceren van kleine oplages en het persen van vinyl platen. Onze eigen Platenmaatschappij brengt uw CD of DVD onder de aandacht en promoot uw productie van A tot Z. De platenmaatschappij van de cd Fabriek BV zorgt voor het Persen, releasen en promoten van de CD Productie.

Mogelijkheden van Drukwerk en Labels

Deze mogelijkheden zijn zeer uitgebreid aan drukwerk van uw cd productie, een goede cd verdiend immers de aandacht en door wat extra aandacht te besteden aan het drukwerk van uw CD of DVD hoes zal dit de verkoopcijfers zeker doen stijgen. Ook zijn er een groot scala aan cd of dvd hoesjes verkrijgbaar op maat voor u ontworpen door onze eigen vormgevers.

Neem vandaag nog contact op met een van onze medewerkers en laat u uitgebreid uitleggen wat wij voor u kunnen betekenen om van uw cd productie een succes te maken!