Cd persen? Kies voor de specialist van Nederland!

cdpersenWie een cd wil persen zoekt uiteraard naar een vakkundige cd perserij. Bij ons weet u zeker dat u goed zit want wij zijn al jarenlang een specialist op het gebied van digitale media. Het persen van een cd is voor ons dagelijkse kost en wij verzorgen uw complete cd persing in onze eigen cd perserij. Kies voor meer dan 25 jaar ervaring als u met ons in zee gaat en laat u van a tot z begeleiden bij het vervaardigen van uw cd productie. Wij staan garant voor kwaliteit en bieden een uitstekende service. Bovendien kunnen wij uw cd productie altijd zeer snel leveren.

Eigen perserij voor cd persen

In onze eigen perserij werken wij alleen met de allerbeste apparatuur om het cd persen zo goed mogelijk voor onze klanten uit te voeren. We maken zowel cd’s voor klanten uit het bedrijfsleven als voor klanten uit de muziekindustrie. Meestal gaat het om grote aantallen cd’s die we moeten persen wat ervoor zorgt dat we de prijzen laag kunnen houden. Dat wil niet zeggen dat we nooit kleine aantallen cd’s persen. Integendeel: ook in het verzorgen van kleinere opdrachten zijn wij uitermate sterk en we leveren dit compleet met drukwerk. Profiteer daarnaast van supersnelle levering want onze eigen koerier levert al binnen één dag en wel door heel Nederland!

Cd persen in kleine aantallen

Bij een opdracht van minder dan 500 exemplaren, kiest u er beter voor om uw cd te laten dupliceren in plaats van te persen. Ook dan is levering binnen 24 gewoon mogelijk.  Daarbij voorzien we uw cd van een thermische opdruk op het label en creëren we een prachtige inlay in de hoes van uw cd. U kunt bij ons namelijk ook terecht voor al het drukwerk voor uw cd.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie op het gebied van cd persen? Neem dan contact met ons op zodat we een passende offerte kunnen maken of u langs kunt komen voor een oriënterend gesprek.

CD Persen bij de CD Perserij

Een CD Persen laat u over aan een professional en een betrouwbare partij. Bij de CD Perserij bent u daarvoor al meer dan 25 jaar op het juiste adres voor een kwaliteit en voordelige CD persing. Een snelle levering door onze eigen productielijn (in Nederland), eigen glasmaster & premaster dat zijn een van de kenmerken die wij u bij het persen van een eigen CD kunnen bieden.

Kijk ook een op de site van de Music Group BV voor CD persen, DVD Persen of Vinyl persen

Drukwerk CD Persen:

Wij verzorgen tevens het complete drukwerk bij het persen van een eigen CD, van Jewelcase tot een Digipack verpakking met fullcolour drukwerk zoals een CD Boekje en speciale PMS kleuren is bij de CD Perserij geen enkel probleem. Uw CD label wordt d.m.v. een fullcolour zeefdruk rechtstreeks op uw CD gedrukt.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan of laat u uitgebreid adviseren door een van onze medewerkers:

Bel: +31 (0)495-564145
Sales: sales@cdfabriek.nl

De cd perserij 25 jaar ervaring onder een dak.

Wij kunnen u begeleiden met het complete traject zodat we een super resultaat weten te halen. Dankzij onze lange ervaring op het gebied van cd persen en digitale media. Als het gaat om muziek en platenmaatschappijen en legal download via i tunes heeft u aan ons de juiste partner. Moet het project nog opgenomen worden? Wij zorgen voor de tips evenals de distributie en promotie van uw cd project: niet alleen in de regio maar ook in de rest van het land en de Benelux. Zo maken we van uw idee een succes !

De laagste prijzen en alles zelf in huis met een capaciteit van 100.000 stuks per dag  

Onze cd persen maken digitale media in alle vormen en soorten. Van cd rom, dvd en dvd-r tot aan bedrukte (voorzien van een bedrijfslogo)  USB-sticks. Ook de kleine orders maken wij met het allergrootste plezier en voor lage prijzen en altijd met korte levering tijden. We beschikken over een eigen DDP studio waar u geen meerkosten betaalt voor kleine aanpassing van het ontwerp. En de pre-master en zelfs de glasmastering  hebben wij zelf in huis. Wij zorgen altijd voor een snelle aflevering. Onze koerier brengt alles naar u toe (in Nederland) binnen 24 uur eventueel. Verder regelen wij ook  de gehele procedure rondom Stemra- Sabam en Gema rechten. Wij weten precies wat er komt kijken bij deze aanvraag zodat u absoluut kunt beschikken of een legaal product.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een cd persen dvd persen grote of kleine aantallen? Zoekt u naar een ervaren cd perserij of cd fabriek ?  Neem contact met ons op voor een passende offerte of kom eens langs voor een oriënterend gesprek.