CD / DVD Dupliceren Kleine oplages

CD-DVD-DuplicerenVoor een kleine oplage voor een CD of DVD bent u tevens bij de CD perserij op het juiste adres. Indien u er voor kiest om een Cd of DVD te laten dupliceren dan kunnen wij razendsnel uw duplicatie leveren incl. een fullcolour opdruk op uw CD of DVD, zelfs een op maat gemaakte inlay in uw CD of DVD verpakking is hierin mogelijk.

Aantallen/ Oplages:

Wij dupliceren uw CD of DVD tot een aantal van rond de 500 stuks, daarboven is het aantrekkelijker om een CD of DVD te laten persen in onze CD perserij. Ook is het mogelijk om voor uw bedrijf of instelling een blanco CD of DVD te bestellen, dit is een duplicatie van een lege CD of DVD met opdruk waar u zelf uw data of audio op kunt branden met uw DC/DVD brander in uw PC of duplicator.

Indien u meer informatie wenst over dupliceren van CD’s of DVD’s aarzel dan niet om contact met ons op te nemen – wij helpen u graag verder!

123CD

123CD.nl is de specialist in het maken van kleine oplages CD’s & Dvd’s. Door een CD te dupliceren kunnen wij al binnen 24 uur een CD Duplicatie leveren.