CD Perserij - Uw specialist voor cd en dvd persen

De CD Perserij is een specialist op het gebied van digitale media. Voor het persen of dupliceren van uw cd of dvd bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Wij verzorgen uw complete cd-persing en maken daarbij gebruik van een eigen cd perserij. We zorgen altijd voor een volledige begeleiding bij het vervaardigen van uw eindproduct. De CD Perserij staat voor kwaliteit en de allerbeste service en wij zijn altijd in staat om uw cd- of dvd-productie zeer snel te leveren. We verzorgen ook al het drukwerk dat nodig is om een cd of dvd compleet te vervaardigen. Want wat is een cd of dvd zonder een gedrukt hoesje en bijbehorend label?

cd-perserij

Onze CD perserij

Als u een opname wilt uitbrengen – bijvoorbeeld op cd, dvd of in Legal download – dan is toestemming nodig van alle rechthebbenden. U moet dan bijvoorbeeld denken aan de eigenaar van de opname  en de artiest. Wij hebben een overeenkomst met Stemra. Dat is de reden dat wij zeer snel kunnen leveren. We moeten natuurlijk aan strenge voorwaarden voldoen om zo’n contract met Stemra te hebben kunnen sluiten, dus u weet dat de cd perserij een betrouwbare partij om uw cd dvd project te produceren. Wij zijn niet voor niets 23 jaar toonaangevend.

REPLIFACT MEDIA BV

Meer dan 25 jaar ervaring bij de CD Perserij

We beschikken op het gebied van het persen van cd’s en dvd’s over meer dan 25 jaar ervaring. Onze service verlenen we niet alleen aan uiteenlopende bedrijven, maar ook aan bekende Nederlandstalige artiesten. Omdat we vaak grote aantallen cd’s en dvd’s persen, blijven de prijzen altijd zeer laag. Schakel ons ook in voor de verzorging van kleinere opdrachten, compleet geleverd met drukwerk. We maken gebruik van een eigen koerier zodat we binnen 24 uur door heel Nederland kunnen leveren!

De CD Perserij – de beste op het gebied van digitale media!

De CD Perserij is de nummer 1 op het gebied van cd dvd persen en andere Digitale multimedia. Hier is alles op het gebied van cd en dvd persen . super service 25 jaar toonaangevend !

Cd perserij in de muziekbusiness met jarenlange ervaring

Bent u bezig met het opnemen van een cd of wilt u deze binnenkort gaan opnemen? De hulp en ondersteuning van een cd perserij en platenmaatschappij met jaren ervaring en goede contacten in de muziekwereld kan u verder helpen als u een cd of dvd wilt maken. De cd perserij gaat verder waar anderen stoppen en bereikt samen met de klant een optimaal resultaat om uw cd of dvd productie de gevraagde bekendheid promotie en plugging mee te geven met jarenlange ervaring.

Bent u bezig met het opnemen van een cd of wilt u deze binnenkort gaan opnemen? De hulp en ondersteuning van een cd perserij en platenmaatschappij met jaren ervaring en goede contacten in de muziekwereld kan u verder helpen als u een cd of dvd wilt maken. De cd perserij gaat verder waar anderen stoppen en bereikt samen met de klant een optimaal resultaat om uw cd of dvd productie de gevraagde bekendheid promotie en plugging mee te geven.

De CD Perserij: De specialist in cd en dvd fabricage !

Bent u op zoek naar een cd perserij of naar een betrouwbare partner op het gebied digitale Die is bij de cd perserij aan het juiste adres. Wij zijn een specialist en kunnen voor u een heleboel betekenen met betrekking tot uw cd productie of dvd productie. Onze cd perserij is voorzien van moderne cd en dvd persen en onze medewerkers zijn professionals met liefde voor hun vak. Of u nu een cd rom wil laten vervaardigen, of op zoek bent naar een verpakking  voor uw cd dvd project of op wil vallen met een digitaal kaartje of USB stick:  wij draaien er onze hand niet voor om! Van 10 tot vele duizenden kopieën, met of zonder cd dvd verpakking en toegespitst op uw wensen en uiteraard uw idee .

Dupliceren van cd’s en dvd’s bij de CD Perserij

Wilt u maar enkele cd’s of dvd’s laten maken, dan is het veel slimmer om uw cd of dvd te laten dupliceren bij ons. Ook in deze gevallen zijn wij vaak in staat om al binnen 24 uur te leveren. Uw cd of dvd is dan compleet voorzien van een thermische opdruk op uw cd-label en een mooie inlay in de hoes. Het zal u inmiddels wel duidelijk zijn: de mogelijkheden bij de CD Perserij zijn eindeloos.  Wilt u ook met ons bespreken wat er in onze cd perserij voor u mogelijk is? Neem dan contact met ons op voor een passende offerte of een oriënterend gesprek.

De CD Perserij Nederland is uw specialist op het gebied van CD persen & DVD Persen maar ook voor de kleinere oplages van een CD of DVD Productie kunt u bij ons terecht, dan kunt u er voor kiezen om uw media te laten dupliceren, dit bespaart u levertijd en uiteraard kosten. Doordat de CD Perserij alles in eigen huis heeft zijn ze in staat om kwaliteit tegen een lage prijs te leveren en daarom ook altijd de afspraken die met u als klant gemaakt zijn ook echt na te komen.

CD & DVD Productie:

Een CD productie laat u absoluut professioneel en betrouwbaar vervaardigen bij de CD Perserij, wij zijn voor u al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner in de muziekindustrie en staan garant voor een snelle levering, eigen productielijnen in Nederland, Eigen Pre & Glasmastering en op maat gemaakte CD & DVD Verpakking.

Prijsaanvraag CD Perserij:

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een helder advies of duidelijke prijsafspraak en vraag ons naar de uitgebreide mogelijkheden die de CD Perserij u kan bieden. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op T: 0495-564145, indien u ons een mail wilt sturen kunt u daarvoor ons contactformulier gebruiken.

CD Persen:

Een CD Persen laat u over aan een professional en een betrouwbare partij. Bij de CD Perserij bent u daarvoor op het juiste adres voor een kwaliteit en voordelige CD persing. Een snelle levering door onze eigen productielijn, eigen glasmaster & premaster dat zijn een van de kenmerken die wij u bij het persen van een eigen CD kunnen bieden.

Lees verder....
Dvd Persen:

Indien u vandaag belt met de CD perserij kunnen wij u geheel vrijblijvend een offerte maken voor het persen van uw eigen DVD. Een van onze medewerkers kan u indien u vragen heeft over het DVD persen alle vragen beantwoorden en aan de hand van uw persoonlijke wensen geheel vrijblijvend een offerte samenstellen.

Lees verder....
CD & DVD Dupliceren:

Voor een kleine oplage voor een CD of DVD bent u tevens bij de CD perserij op het juiste adres. Indien u er voor kiest om een Cd of DVD te laten dupliceren dan kunnen wij razendsnel uw duplicatie leveren incl. een fullcolour opdruk op uw CD of DVD, zelfs een op maat gemaakte inlay in uw CD of DVD verpakking is hierin mogelijk.

Lees verder....